Dostępność: Dostępny
Koszt wysyłki: od 33,00 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Odbiór osobisty - 0,00 zł
Kurier InPost - 33,00 zł
Stan magazynowy:
Kupując ten produkt otrzymasz od nas 64 punktów które będziesz mógł wykorzystać na zakupy w naszym sklepie. Dotyczy to tylko Klientów zarejestrowanych w naszym sklepie.
Nowoczesny produkt, który każdy hodowca powinien mieć pod ręką. Glut-Amin decyduje o szybkim regenerowaniu sił po lotach konkursowych, wspiera przemiany materii i czynności wątroby, działa pozytywnie po szczepieniach i postępowaniu leczniczym jak i przy uszkodzeniach wątroby i zatruciach organizmu. Glut-Amin wpływa na gładki przebieg pierzenia i wspiera wychowywanie młódków.
Glut-Amin zawiera w 500 ml:
225 mg L-waliny, 175 mg L-leucyny, 175 mg L-lizyny, 125 mg L-argininy, 125 mg L-fenyloalaniny, 100 mg L-izoleucyny, 100 mg L-treoniny, 75 mg L-tryptofanu, 50 mg L-histydyny HCL, 75 mg metioniny, 55 mg witaminy B1, 55 mg hydro-chlorku witaminy B6, 20 mg fosforanu sodowego witaminy B2, 12,5 mg kwasu foliowego, 0,5 mg witaminy B12, 625 mg amidu kwasu nikotynowego, 625 mg choliny, 250 mg D-pantotenianu wapnia, 250 mg glukonianu sodowego, 1000 mg chlorku potasu, 1000 mg chlorku magnezu, 1000 mg chlorku wapnia, 1250 mg octanu sodu, 16000 mg glukozy, 16000 mg sorbitolu, 16000 mg fruktozy.
Dawkowanie:
Glut-Amin powinien być podawany przed sezonami podróżniczymi, podczas pierzenia, przed okresem godowym, po długich lotach (zawodach), po szczepieniach, po kuracji antybiotykowej w następujący sposób: 2 razy w tygodniu 2 zakrętki = 20 ml na 1 litr wody.
Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.
Napisz recenzję do tego produktu, a otrzymasz od nas 2 punktów które będziesz mógł wykorzystać na zakupy w naszym sklepie. Dotyczy to tylko Klientów zalogowanych i zarejestrowanych w naszym sklepie.
Tylko zarejestrowani klienci mogą pisać recenzje do produktów. Jeżeli posiadasz konto w naszym sklepie zaloguj się na nie, jeżeli nie załóż bezpłatne konto i napisz recenzję.